Preguntes Freqüents
Què necessitem per preparar un pressupost?

Per fer preparar un pressupost detallat i ajustat a la realitat, cal que ens facilitis dues informacions: quines són les teves necessitats exactes (canviar tota la cuina o només una part, fer un tipus de moble concret, envernissar o lacar…) i les mides del moble o espai que hem de treballar. Així podrem calcular el temps que invertirem i el material que necessitarem amb més exactitud.

Quines reparacions feu?

Reparem tot tipus de mobles i elements de fusta: portes, finestres, taules, cadires, cuines, calaixos, armaris, mobles d’oficina…

Què he de fer si vull reparar un moble?

En primer lloc, fes una fotografia del moble que vulguis reparar i envia-la a través del formulari amb una breu explicació del problema. Els nostres professionals ho valoraran i t’aconsellaran quina és la millor opció.

Fusdecor pot fer realitat un projecte que hagi dissenyat un tercer?

Sí, només cal que ens facis arribar el projecte enviant-lo pel formulari  , correu electrònic o bé entregant-lo a les nostres oficines i en poc temps et farem arribar un pressupost.

Instal·leu mobiliari de tercers a botigues de qualsevol aeroport d’Espanya?

Els operaris de Fusdecor disposem del curs AVSEC, que agilitza els permisos per entrar als aeroports. Aquest curs possibilita que la nostra empresa pugui accedir més ràpidament a qualsevol aeroport d’Espanya.

Tinc un moble desmuntat i no sé com muntar-lo. Fusdecor ofereix aquest servei?

Si necessites muntar un moble que tens desmuntat (en paquet pla) i vols que ho faci un especialista, els operaris de Fusdecor es desplaçaran fins al teu habitatge, oficina o empresa i te’l muntaran.

Què he de fer si vull que feu un moble a mida?

Si vols que fem un moble a mida, truca’ns al telèfon 937 71 69 23 o bé contacteu a través del formulari i explica’ns la teva idea. A partir d’aquí, els nostres especialistes valoraran el projecte , si es necessari, es desplaçaran fins al lloc per prendre mides, corroborar que és viable i et presentaran un pressupost.

Quins mobles i elements fabriqueu?

Fabriquem tot allò que sigui de fusta: mobles de bany, cuines, portes interiors, portes exteriors, portes amb vidre, portes acústiques, portes tallafocs, cadires, sostres, armaris per a rebedors, armaris per a habitacions, tauletes de nit, tanques, mobles per a menjadors, mobles d’oficina, panelats de fusta, revestiments de fusta…

Quin procés seguiu a l’hora d’instal·lar el parquet?

Quan un client vol instal·lar parquet, un dels operaris de Fusdecor es desplaça fins a l’habitatge o oficina on es vols fer la instal·lació per valorar el lloc i decidir amb el client quin és el parquet que s’adapta millor a les condicions de l’espai.

Fusdecor restaura elements de fusta catalogats?

En cas de voler restaurar un element de fusta catalogat com, per exemple, una finestra que forma part d’una façana catalogada com un element històric i que, per tant, s’ha de conservar, els operaris de Fusdecor valoraran quina és l’opció òptima per conservar aquell element.

Els mobles se subministren en format kit?

En cas que el client així ho sol·liciti, podem subministrar els mobles en aquest format.